Alfa promo team promoterke i hostese

Alfa promo team vam stoji na raspolaganju sa raznovrsnom ponudom hostesa i promoterki , koje će Vam kao profesionalna podrška pomoći da se što bolje predstavite u vašem poslu i svim promotivnim aktivnostima. Ukoliko vam je potrebna pomoć oko odabira hostesa ili promoterki, budite slobodni da nas konsultujete. Naše hostese i promoterke pored lepog fizičkog izgleda poseduju znanje stranih jezika, pouzdane su, tačne, i spremne na timski rad.

Mi ucestvujemo u organizaciji BTL promocija za nase klijente i uz angazovanje nasih promotera ostvarujemo direktnu komunikaciju sa kupcima, na prodajnom mestu, u cilju poboljsanja prodaje.

Alfa promo team Vam može pomoći I u angažovanju: profesionalnih stilista, make up artist-a (stručnjaka za profesionalnu šminku), frizera, dekoratera, fotografa, kao i kvalitetnog keteringa, štampanje promo materijala (katalozi, baneri, brošure, pamfleti, rool-up, pozivnice, balone), kreiranje uniformi za hostese.

Organizujemo za Vas bankete,kongrese, proslave kao i promovisanje sportskih dogadjaja i event-ova.

Organizujemo kastinge za uloge u muzičkim i reklamnim spotovima, za modne događaje, serije i filmove.

Pored velikog broja članova, našu agenciju odlikuje i visok stepen organizovanosti i sistematizacije poslovanja, što nam omogućava da klijentima ponudimo veoma kratke rokove za profesionalnu organizaciju svih vrsta promocija.

Tim naših devojaka će se pobrinuti da Vaš svaki dogadjaj prodje zapaženo i uspešno.

Vaš uspeh je naša lična satisfakcija!

Mi s ponosom tvrdimo da smo najbolji, jer je kvalitet naših usluga jedinstven.

Ukoliko želite da postanete hostesa, promoters, statista ili model, prijavite se u Alfa Promo Team.

Za svakodnevne informacije pratite nas i na Instagram strani  https://www.instagram.com/alfapromoteam/?hl=en