O nama

Alfa promo team je agencija za profesionalne usluge brzog i jednostavnog pronalaženja odgovarajućih hostesa, promoterki i modela za potrebe što boljeg plasiranja vaših proizvoda ili usluga na tržištu. Želimo da budemo prepoznati kao stručna podrška u vašem poslu i svim promotivnim aktivnostima putem kvalifikovanog tima hostesa.

Redovna praksa je pokazala da angažovanje obučenih mladih devojaka koje u javnosti zastupaju i promovišu brendove, bolje prodaju svaki proizvod.Te devojke postaju Vaš “brend ambasador“ .Zato mi naš zadatak vidimo kao izazov da svoje klijente okolini predstavimo u najboljem svetlu na kreativan i drugačiji način, i da svaku promociju učinimo jedinstvenom kroz kvalitet usluge i profesionalnost.

Naš cilj

Naš cilj je da angažujemo mlad kadar, pre svega kvalitetan i obučen, koji će u svakom trenutku našim klijentima obezbediti adekvatnu uslugu predstavljnja i plasiranja, kako vas samih, tako i vaših proizvoda ili usluga na tržištu. Ovu vrstu posla vidimo kao „part time“ poslove i najčešće biramo devojke koje se ovim bave paralelno sa formalnim ili neformalnim obrazovanjem, dok se pripremaju za ozbiljnije karijere u odabranim oblastima.

U skladu sa posebnim zahtevima, u mogućnosti smo da za potrebe tematskih večeri organizujemo jedinstvena vizuelna rešenja i hostese u skladu sa temom događaja.

Pored osnovnih usluga hostesa, promoterki i foto-modela naše agencije, za rad na sajmovima, za promocije i prezentacije, za sva slikanja, snimanja, kataloge, časopise, plakate, bilborde, informatore, za promotere vaših proizvoda ili usluga, takođe nudimo i mogućnost organizovanja kastinga za uloge u filmovima, TV serijima, muzičkim i reklamnim spotovima (glumci i statisti), za publiku u TV emisijama, za osoblje kongresa, konferencija, sajmova, promocija i koncerata (konferencije, hostese, promoterke) i za modne događaje i editorijale (menekeni i fotomodeli).

U svako doba smo tu, spremni za svaki dogovor i prezentaciju, a naša vrata su uvek otvorena kako za nove klijente i saradnike, tako i za nove članove našeg Alfa promo tima.